Forum Navigation

Trebuie să te autentifici pentru a crea articole și subiecte.

Care sunt avantajele pentru clienți?

În calitate de client aveți posibilitatea să postați proiecte de achiziții care includ domeniile de competență necesare și bugetul alocat, proiecte care sunt transmise automat unei liste de furnizori sub formă de cerere de ofertă

Furnizorii care primesc cereri de ofertă sunt filtrați în funcție de domeniile de competență și pot fi furnizori din baza de date Hired.ro sau furnzori invitați de dvs. pe platformă.

Avantajele dumneavoastră:

Alegeți cei mai buni furnizori pentru orice proiect pe baza ofertelor primite dar și a evaluărilor primite pentru proiecte anterioare.

Economisiți Timp

  • Detaliați o singură dată cerințele specifice proiectului dumneavoastră și trimiteți automat o cerere de ofertă către mai mulți furnizori.
  • Comunicați eficient cu partenerii dvs. folosind un serviciu de mesagerie online în spațiu de lucru dedicat pentru fiecare proiect.

Economisiți Bani

  • Lansați cereri de oferte competitive pentru orice achiziție de bunuri sau servicii și puneți furnizorii în situația de a concura pentru bugetul dumneavoastră.
  • Proiectele de achiziții pot fi anonimizate (datele beneficiarului nu sunt vizibile pe site), astfel că furnizorii pot fi obligați să facă cea mai bună ofertă prin raportare exclusivă la parametrii proiectului (blind RFP).

Utilizați o platformă simplă care oferă transparență și posibilități de control real al procedurii de achiziții: 

  • Evaluarea și validarea furnizorilor de către o comunitate de buyeri pe baza performanței demonstrate anterior.
  • Verificarea independentă a informațiilor furnizate de către partenerii potențiali și auditarea operațiunilor acestora din perspectiva impactului asupra afacerii dumneavoastră (serviciu la cerere).
  • Opțiune de marcare pentru dată certă a proiectelor de achiziții prin folosirea tehnologiei blockchain. Prin marcarea în blockchain se elimină posibilitatea de manipulare a parametrilor unui proiect după ce a fost postat și se oferă un grad suplimentar de încredere stakeholderilor implicați în procesele de achiziții.
  • Mesagerie online și spațiu de lucru pentru fiecare proiect.

Bonus:

Pentru furnizorii care deschid cont la invitația dumneavoastră primiți puncte Hired Star care se trasformă în discounturi la plata pachetelor pe care le veți comanda în viitor.