Politica de confidențialitate

Politica de Confidențialitate și Protecția Datelor cu caracter personal


MIRO CONSULTANT SRL se aliniază prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informează prin “politica de confidențialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru utilizarea serviciilor disponibile prin intermediul acestui  Website este necesară înregistrarea unui cont de utilizator precum și furnizarea unor informații minimale care să permită individualizarea acestor conturi.

Pentru înregistrarea contului de utilizator nu se solicită e informații prin care persoana dumneavoastră să poată fi identificata în mod direct. Astfel, numele și prenumele furnizate cu ocazia deschiderii conturilor pot să fie fictive iar numărul de telefon poate poate fi omis. Desemnarea, adresa de e-mail furnizată  (care nu este vizibilă pe site)  poate fi o adresă confidențială sau anonimă astfel încât o asociere cu persoana dumneavoastră să fie imposibilă.

Cu toate acestea informațiile furnizate de dumneavoastră se pot constitui accidental în date cu caracter personal în sensul descris de legislația în vigoare  și prin urmare colectarea și prelucrarea acestor date de către acest Website intră sub incidența prevederilor legale.

Prelucrarea datelor

MIRO CONSULTANT SRL prelucrează datele cu caracter personal în scop legal, în scop de informare, dar și de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse și servicii conform căutărilor tale efectuate în site-urile noastre, după abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

Temeiul prelucrării datelor cu caracter personal este  acceptarea fără echivoc a termenilor și condițiilor de utilizare prin bifarea căsuței dedicate în pagina de deschidere a contului de utilizator, acceptare fără de care deschiderea contului de utilizator nu este posibilă.

Se mai pot constitui în date cu caracter personal informațiile furnizate de dumneavoastră în mod voluntar atunci când alegeți sa efectuați plata unor servicii oferite pe site, astfel de informații fiind procesate după caz de catre hired.Ro sau partenerii noștri ca de exemplu compania de procesare de plați Netopia System SRL care operează sub brandul mobilPay.

Surse terte: Exista posibilitatea de a primi date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google Inc., Facebook Inc. , Tawk.to, AddThis.com, Registrul Comertului etc.

NU colectam și nu prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofie, viata si orientare sexuala, sănătate, date genetice, infracțiuni penale etc.


Afișarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale hired.ro


Informațiile cu caracter personal postate de către utilizatori în locurile/spatiile publice aparținând hired.ro, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discuții, blog-uri (existente sau viitoare) pot fi copiate și stocate de către terți asupra cărora hired.ro nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terțe parți utilizează informații pe care le-ati postat sau le-ați făcut disponibile în spatiile publice aparținând hired.ro.


Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de către hired.ro


Noi utilizam informațiile colectate de pe site-urile hired.ro, indiferent dacă sunt date personale, demografice, colective sau tehnice, în scopul de a administra înregistrarea conturilor dvs., de a soluționă întrebările dvs, de a îmbunătăți site-ul nostru, de a consulta utilizatorii în vederea creșterii calității produselor și serviciilor oferite. La înregistrarea în cont, v-ați dat acordul asupra utilizării datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informați prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizării site-urilor web, noilor oportunități oferite de hired.ro si asupra informațiilor adiționale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informații utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de către hired.ro este în conformitate cu reglementările legale in vigoare in legătura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date. hired.ro si terțe parți (inclusiv Google Inc.) afișează anunțurile hired.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terță parte, inclusiv Google Inc., utilizează module cookie pentru a difuza anunțuri pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.hired.ro.  


Dezvăluirea si transmiterea informațiilor cu caracter personal


Portalul hired.ro nu va transmite (prin vânzare sau închiriere) către terțe parți informațiile dvs. cu caracter personal. hired.ro poate, totuși, transmite informația terților în următoarele cazuri:

– Cu acordul dvs.;

– Dacă este necesara transmiterea unor informații în vederea furnizării produselor si serviciilor solicitate de dvs. – în cazul în care informația e necesara partenerilor companiei pentru îmbunatățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de hired.ro doar în măsura în care este necesara asistenta lor. – Putem transmite informații cu caracter personal autorităților sau instituțiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credințe dacă:

(a) e prevazut intr-o dispoziție legala;

(b) protejează drepturile companiei hired.ro sau ale companiilor afiliate;

(c) previne o infracțiune sau protejează siguranța națională;

(d) protejează siguranța individului sau siguranța publica;

(e) aceste informații sunt necesare in vederea rezolvării diferitelor situații.

  • in cazul in care activitățile dvs. contravin termenilor și condițiilor statuate de hired.ro, sau a instrucțiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
  • in cazul in care hired.ro fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
  • in cazul in care hired.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vânduta, autorizata, tranzacționată doar cu acordul instantei. în cazul în care vor apărea situații menționate mai sus, veți fi anunțați prin e-mail sau printr-un anunț postat pe site-urile hired.ro.

Drepturile dumneavoastră privind datele cu caracter personal deținute de operator


Dreptul de acces – ai dreptul sa obții de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, dacă este cazul, și acces la acestea privind modalitatea în care sunt prelucrate;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iți primești datele personale într-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, dacă este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opoziție – când prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrării în orice moment.

Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte;

Dreptul de a fi uitat (ștergerea datelor) – ai dreptul de a solicita ștergerea datelor personale pentru următoarele motive: nu mai sunt necesare în îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iți retragi consimțământul și nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrării; datele au fost prelucrate ilegal etc.

Dreptul la restricționarea prelucrării

Va puteți exercita aceste drepturi trimițănd o cerere scrisa, semnata și datată, la sediul nostru din: Strada Secuilor nr. 6, ap. 72 București, CP 0415149 sau un email la adresa: [email protected]


Securitatea datelor


Pentru confidențialitatea si securitatea datelor, contul dvs. este protejat de parole criptate în baza de date; hired.ro face toate eforturile necesare și folosește tehnologiile actualizate disponibile pentru a asigura protecția si securitatea datelor.


Politica privind utilizarea Cookies


Pentru a va oferi o navigare cat mai fluida pe site-urile hired.ro, folosim o facilitate a browserului Internet numită `cookie`. Cookies sunt fisiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele si preferințele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Fișierele de tip „cookie” pot fi amplasate și citite inclusiv de către terți vânzători (ca de exemplu Google Inc) cu care colaborăm pentru scopuri de publicitate comercială. Aveti optiunea de a seta browserul astfel încât sa respingă cookies. In acest caz insa, va exista un impact negativ asupra navigării pe site-ul nostru.

Utilizatorii pot dezactiva folosirea modulelor cookie de către Google Inc. , accesând pagina de dezactivare a modulului cookie de publicitate Google  sau accesând pagina de dezactivare Network Advertising Initiative .


Re-marketing


Domeniul web hired.ro folosește opțiunea de publicitate recurentă oferita de terți vânzători, inclusiv Google, opțiune denumită și Re-marketing.  Prin intermediul acestui tip de publicitate terți vânzători, inclusiv Google, colectează cookies de pe acest site pentru a va arata campanii publicitare mai aproape de interesele dumneavoastră, exprimate prin tipurile de pagini accesate în trecut pe acest domeniu web.


Feedback


hired.ro oferă posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita ținând cont de dreptul la confidențialitate si la imagine al persoanelor.


Modificări ale politicii de confidențialitate


Dacă vom considera ca este necesara o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectam și modul in care le utilizam. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, va rugam sa ne scrieți pe e-mail.

Pentru a vă informa cu privire la drepturile dumneavoastră care decurg din legislația referitoare la protecția datelor cu caracter personal vă rugăm să consultați portalul Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin intermediul acestui website este SC MIRO CONSULTANT SRL, CUI 15865159, strada Secuilor nr. 6, telefon 0774 433 546.