Executie lucrari degajare vegetatie, betoane, executat sapaturi de pamant.

  • Oferte0
  • Buget 287.072 lei
  • Oferta medie 0 lei
  • Județul Dolj

Postat în 21 iunie 2019

Activ

DESCRIEREA PROIECTULUI

Descriere contract:

In anul 2019 au inceput lucrarile de Amenajare zona Parc Balasan pe amplasamentul caruia se afla cantitati insemnate de vegetatie, betoane si pamant care trebuie evacuate. De asemenea pe terenul intravilan situat Str. Horia, Closca si Crisan situat in partea de Nord a paraului Balasan urmeaza a se edifice o baza sportiva de catre Compania Nationala de Investitii. Urmeaza a se executa urmatoarele categorii de lucrari: – spargerea si desfacerea betonului de ciment -420 mc; – excavat, transport cu incarcator frontal in autovehicul – 2500 mc; – transportul rutier al materialelor, semifabricatelor la 10 km- 5900 t; – sapatura de pamant si impingerea lui pe o distanta de 150m – 2800mc – imprastierea pamantului in depozit – 2500 mc.

Conditii referitoare la contract:

Oferta se va intocmi in conformitate cu cerintele prevazute in Caietul de sarcini nr. 17433/21.06.2019.

Conditii de participare:

Operatorii economici interesati vor posta oferta in catalogul electronic de pe site-ul www. e-licitatie.ro (SEAP). Ofertele vor fi postate in catalogul electronic sub denumirea si codul CPV din cadrul prezentului anunt, specificand si numarul anuntului publicitar atribuit de Seap in cuprinsul denumirii. Autoritatea contractanta va fi anuntata despre aceasta postare electronic, la adresa de e-mail [email protected] Nu se accepta oferte partiale. – Dupa postarea in catalogul electronic operatorii economici vor transmite autoritatii contractante pe adresa de e-mail: [email protected], datele de identificare ale acestora (denumire ofertant – asa cum apare in catalogul electronic, CUI, societatea este platitoare sau neplatitoare TVA, adresa de contact: e-mail si persoana de contact). Ofertantul sa aiba ca obiect de activitate serviicile solicitate in Caietul de sarcini nr. 17433/21.06.2019. Ofertantul va include si transportul.

Criterii de atribuire:

Pretul cel mai scazut, în condițiile respectarii integrale a tuturor cerințelor impuse de caietul de sarcini.

Informatii suplimentare:

Finalizarea achizitiei se va realiza in Seap prin Catalogul electronic. Achizitorul are deplina libertate in a selecta oferta castigatoare fara a fi obligat sa anunte acest lucru celorlalti participanti. Prezentul anunt publicitar nu reprezinta o obligatie de achizitie din partea noastra decat dupa transmiterea comunicarii ofertantului castigator. Pentru clarificari sau solicitari de informatii suplimentare, ne puteti contacta telefonic la numarul: 0786.296.826 sau prin e-mail [email protected]

Actualizat la:

Competențe Necesare

Construcții civile
Opțiuni contractuale*:

Informații despre client

1 proiecte postate 0 furnizori contractați Dolj
Înscris din data de 21 iunie 2019
OFERTE PRIMITE DE LA FURNIZORI (0)

Deocamdată nu au fost primite oferte

Întreabă
Asistență
Salut, vă putem ajuta cu ceva ?
Powered by