DECODĂRI CASETOFOANE

Servicii Decodări Casetofoane

> 10 ani experiență 0 proiecte Bucuresti Jud.București
CUI: 0762 318 947 https://www.decodari-casetofoane.ro/
Furnizor Activ **
Audio – VideoElectriceElectronice

Platforma noastra va pune la dispozitie o gama variata de solutii pentru decodarea casetofoanelor auto compatibile cu majoritatea producatorilor de autovehicule si echipamente audio, Mp3, CD-uri, Radiouri, Playere Auto, Navigatii, DVD-uri, Casetofoane si multe altele, la super preturi pentru toate buzunarele.

Toate serviciile noastre sunt efectuate cu maxima atentie de catre specialistii NR.1 in decodari casetofoane din Romania si sunt livrate intotdeauna cu specificatii tehnice de deblocare dedicate fiecarui model in parte.

Stim cu totii ca placerea de a ne afla intr-o masina este amplificata de muzica pe care o ascultam in timpul mersului si cat de greu ne este atunci cand aceasta lipseste, motivele putand fi diferite, iar remediul fiind unul singur in situatia in care radioul cere un cod de deblocare. Oficial acesta se gaseste doar pe cardul de identificare al radioului. In lipsa acestui card trebuie doar sa ne soliciti o decodare.

Unul dintre consultantii nostri te va contacta telefonic in cel mai scurt timp posibil de la momentul plasarii comenzii, pentru a se asigura ca exista o compatibilitate intre nevoia ta de decodare si posibilitatea tehnica de decodare a sistemului nostru.


Profil Actualizat La apr. 29, 2021 @ 7:19

Istoric Proiecte (0)

  • Nimic deocamdată.

Furnizor Activ **

Deschide discuția
1
Vă putem ajuta?
Bună, vă putem ajuta?