furnizor activ

CODTEX S.A. Codlea

MANUSI COMBINEZOANE HALATE MASTI

peste 30 ani experiență 0 proiecte realizate Brasov
0 lei venituri realizate
Furnizor activ
Combinezoane de protecție uz medicalEchipamente si imbracaminte de protectieMănuși de protecție uz medicalMăști de protecție uz medical

Este o societate cu traditie, fosta Tesatoria Codlea care producea tesaturi, textile si materiale si materiale speciale.

In prezent societatea se axeaza pe producerea de echipamente de protectie si de lucru, echipamente speciale, textile destinate domeniului sanitar si echipamente HORECA.

Calitatea la care se realizeaza echipamentele, este deosebita avand la baza, personal calificat si supercalificat, iar utilajele sunt noi, produse in domeniu ale firmelor cum ar fi JUKI, BROTHER, DUKOPF.

Pentru confectii societatea noastra detine avizul MMPS si agrearea pentru livrarea de echipamente de protectie si de lucru.

Societatea noastra produce de asemenea echipamente speciale pentru pompieri, electrica, combinate siderurgice, petroliere.

Materialele speciale folosite pentru aceste echipamente speciale gen

Nomex, Proban, Foreman Flamestop, sunt tratate special pentru zonele cu foc deschis, fier topit, stropi de sudura sau stropi de metel topit, zone antistatice sau petroliere.

Aceste tesaturi datorita tratamentelor speciale pe care le detin asiguta calitatea si siguranta materialului la un numar oarecare de spalari, sau datorita firelor aramidice din care sunt tesute aceste materiale au calitati speciale si durata de siguranta a materialului este nelimitata.

De asemenea mai producem echipamente pentru zonele cu umiditate crescuta unde se folosesc materiale cu coloana de apa ridicata.

Toate aceste materiale speciale au certificari ISO pentru fiecare zona de lucru specifica.

In afara de producerea de echipament societatea noastra comercializeaza toata gama de echipamente de protectie si de lucru

(incaltaminte,manusi ,ochelari de protectie,sisteme de siguranta.INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

0
Furnizori profesioniști pentru proiectele dumneavoastră
De ce să vă mulțumiți cu singură ofertă ?

Pentru a organiza o licitație de oferte vă rugăm să postați o un proiect pe site.

O cerere de ofertă  va fi transmisă automat  către toți furnizorii care îndeplinesc cerințele dumneavoastră.

Conturi Business Gratuite

Oferta Lunii

Website de Prezentare

Gratuit

pentru afacerea ta

Cu abonament la serviciile de Management al Prezenței Online

dacris.net

Istoric Proiecte (0)

  • Nimic deocamdată.

Furnizor activ