Managementul Prezenței Online

Vă prezentăm de un concept modern de servicii integrate pentru managementul prezenței și reputației online a afacerii dumneavoastră.

Pachete de servicii flexibile

Abonamentele noastre au o structură modulară care vă permite să alegeți exact serviciile de care aveți nevoie cu un cost lunar convenabil.

Management Reputațional

Toate abonamentele includ monitorizarea activă a știrilor, articolelor sau comentariilor care vă pot afecta afecta negativ reputația online.

WEBSITE GRATUIT

pentru toate abonamentele

Ofertă Limitată!

Servicii de webdesign gratuite pentru orice abonament semnat pâna la 31.01.2020

Alegeți abonamentul potrivit pentru strategia dumneavoastră

  • Basic
  • SEO
  • Promoție
    Marketing
  • Marketing Pro
BasicSEO
Promoție
Marketing
Marketing Pro
4999
/lună
5999
/lună
€149.999999
/lună
19999
/lună
Website de prezentare WordPress Standard
Actualizare, personalizare și optimizare UI & UX
Implementare CDN & SSL (Cloudflare)
Monitorizare activă Uptime & Pagespeed
Analiză cuvinte cheie și optimizare on-page
Monitorizare activă și optimizare off-page
Creare și publicare conținut optimizat SEO
Conținut și administrare pagini social media
Implementare inbound marketing & GDPR
Creare conținut și configurare campanie SEM
Creare conținut și configurare campanie SMM
Creare conținut și configurare campanie EMM
Perioada de facturare standard6 luni3 luni1 lună1 lună
Preț modul comandat separat49,99 EURO49,99 EURO49,99 EURO99,99 EURO
ComandăComanđăComandăComandă

Mai multe detalii

Include elementele esențiale pentru menținerea unei prezenței online viabile, componentă indispensabilă a afacerii dumneavoastră.

Instalare și configurare website de prezentare folosind opțiunile avansate oferite de platforma de content management WordPress.

Include spațiu pe server VPS în limita a 1 GB, actualizare periodică scripturi instalate (teme, module), administrare bază de date, gestionare și restaurare copii de siguranță. Opțional: achiziționare domeniu .ro

Suport tehnic și asistență pentru organizare meniuri, link-uri interne, actualizare pagini, categorii, informații de contact, etc.

Configurare și administrare cont Cloudflare.com pentru siguranță și performanțe sporite.

Include acțiunile strict necesare pentru a menține o prezență online relevantă din punctul de vedere al vizibilității pentru motoarele de căutare pe internet.

Verificăm periodic și luăm măsuri operative pentru optimizarea timpilor de uptime și de încărcare a paginilor.

Analizăm periodic cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta și piața țintă iar apoi optimizăm conținutul paginilor pentru pentru performanță optimă în rezultatul căutărilor pe internet.

Monitorizăm paginile care fac trimitere către site-ul dumneavoastră și implementăm strategii de creștere organică a numărului și calității acestora.

Include acțiunile necesare pentru o prezență online dinamică și atractivă, orientată către creșterea reputației online și atragerea de noi clienți.

Redactare și publicare pe blogul companiei și în secțiunea de conținut a portalului Hired.ro a unui articol, advertorial sau comunicat de presă cu un conținut optimizat pentru motoarele de căutare.

Redactarea și publicarea a 4 postări originale sau anunțuri promoționale în paginile rețelelor social media selectate pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Atragerea de vizite pe site nu este un scop în sine, site-ul dumneavoastră trebuie optimizat pentru conversia vizitelor în leaduri care să aducă noi clienți.

Serviciul include:

  • Configurare și administrarea adreselor de e-mail șî formularelor de contact sau pentru preluare de comenzi, chat-bots, software CRM cu respectarea strictă a regulilor GDPR.
  • Profil de furnizor  verificat pe Hired.ro, cereri de ofertă notificate automat prin email și pachet de opțiuni de licitare Pro gratuit.

Prețul abonamentului sau al modulului comandat separat nu include costurile aferente utilizarii unor servicii furnizate de terți. (e.g. MailChimp, Hubspot etc.)

Include acțiuni proactive de marketing digital menite să promoveze afacerea dumneavoastră la nivelul următor.

Serviciul include configurarea și optimizarea unei campanii PPC prin Google Adwords conform specificatiilor clientului.

Bugetul campaniei nu este inclus în prețul abonamentului sau al modulului și va fi achitat de către client direct către Google Inc.

Pentru bugete PPC mai mari de 1000 de EURO pe lună costul serviciului este negociabil.

Serviciul include configurarea și optimizarea unei campanii de promovare prin Facebook Ads conform specificatiilor clientului.

Bugetul campaniei nu este inclus în prețul abonamentului sau al modulului și va fi achitat de către client direct către Facebook Inc.

Pentru bugete de promovare mai mari de 1000 de EURO pe lună costul serviciului este negociabil.

Serviciul include configurarea și optimizarea unei campanii de promovare prin e-mail conform specificatiilor clientului, exclusiv

Prețul abonamentului sau al modulului comandat separat nu include costul serviciilor furnizate de către terți, dacă este cazul (e.g. MailChimp).