Primaserv SRL Constructii
peste 15 ani experiență 0 proiecte realizate Dolj
de la 19 lei/oră 0 lei venituri realizate
Construcții civile

Primaserv,
societatea care te inspiră

Primaserv este o companie înființată în anul 2005, cu un capital privat în plină ascensiune și care s-a remarcat rapid în domeniul construcțiilor. Echipa formată din oameni competenți, dinamici, dedicați și receptivi la cerințele clienților, dar mai ales, produsele inovative pe care le-am lansat pe piață, asigură garanția unor lucrări de cea mai bună calitate.

Compania noastră este orientată către împlinirea solicitărilor partenerilor, clienților, beneficiarilor noștri, fiind deținătoarea certificatelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, respectând astfel standardele europene de calitate, mediu, sănătate și securitate în muncă.

Primaserv este un lider în construcții, iar în calitate de antreprenor general, asigură o gamă largă de servicii complete, de calitate și racordate la cerințele pieții, devenind astfel un partener de încredere. Succesul pe care compania l-a înregistrat de-a lungul timpului se datorează responsabilității, inovației, dar mai ales angajaților motivați, a căror prioritate este satisfacerea dorințelor și intereselor clienților.

Valorile companiei noastre vor fi întotdeauna concentrate pe menținerea unui contact permanent cu clienții, dorință de inovație și progres pe scala tehnologiei.Conturi Business Gratuite fiscalonline.ro facturis.ro
Situația juridică*:
Adresa*:Nicolae Titulescu 66 , Craiova
Telefon*:0730604986
Website:http://www.primaserv.ro

Istoric Proiecte (0)

  • Nimic deocamdată.

Utilizator activ