Amazing Art Design SRL Design Interior
peste 3 ani experiență 0 proiecte realizate Sibiu
de la 100 lei/oră 0 lei venituri realizate
Amenajări de spatii si decoratiuni interioare

 

Systemclip by Serastone , Totul se schimba…!

Amazing Art Design,unic distribuitor al produselor Serastone, aduce un nou concept, o noua idee in materie de design de interior.

Un nou concept in decoratie, Systemclip, permite fiecaruia sa-si construiasca proiectele sale decorative, cu un sistem de decoratie unic si original, de o forma rapida, usoara si sigura.
Oferim un nou concept de design pentru profesionisti care se dedica constructiilor si decoratiilor de interioare ce se monteaza pe orice suprafata verticala, oferim noi solutii in reformarea unui spatiu, apartament sau hotel, e o investitie practic pentru clientul final, se poate monta si demonta intr-un timp record.
Este un sistem adaptativ la necesitatile momentului.
Sistemul este demontabil si poate fi mutat in totalitate, este si evolutiv deoarece este preparat pentru necesitatiile viitoate ale clientului poate adauga module sau poate schimba culoriile sau materialele folosite in functie de perioada anului sau sarbatoriile care se apropie.
Sistemul nostru decorativ este modular, ofera o infinitate de combinatii posibile ceea ce face fiecare proiect in parte unic.
Clientul are posibilitatea de a crea ceea ce imaginatia sa doreste datorita gamei ample de culori si materiale folosite in proiectele noastre cu un click.

Misiunea noastra:

– satisfacerea necesitatilor decorative ale pietei cu solutii si idei noi, un sistem usor si rapid de montat si demontat.

Viziunea noastra:

. sa fim un model national si international datorita simplitatii sistemului decorativ pe care il aducem, un sistem unic si original

 Conturi Business Gratuite fiscalonline.ro facturis.ro
Situația juridică*:
Adresa*:Cezar Bolliac, Nr. 1
Telefon*:0774642367
Website:www.amazingartdesign.ro

Istoric Proiecte (0)

  • Nimic deocamdată.

Utilizator activ